Styling advies

 1. Blijf bij lichte, zachte, neutrale kleuren. Vermijd fluorescerende of echt heldere kleuren.

 2. Breng lagen aan in je outfit en draag sieraden om diepte en textuur toe te voegen. Denk hierbij aan hoeden, vesten, sjaals, strikjes, riemen, bretels enz.

 3. Blijf comfortabel, blijf uit de buurt van hakken of kleding die te strak zit. Je wilt in staat zijn om rond te bewegen en je goed te voelen.

 4. Flowy jurken werken prachtig ook voor kleinere meisjes, ze laten beweging zien in een foto.

 5. Huid, Ik houd ervan om huidcontact te laten zien in een foto. Dus bedek niet alles. Denk aan blote voeten, schouders en armen in beeld.

 6. Effen v-hals, t-shirts zijn altijd goed voor jongens en mannen - polo’s en shirts met kraag kunnen jongens een beetje stijf laten lijken.

 7. Geen logo’s of woorden - houd het tijdloos door woorden en logo’s te vermijden die geven de afbeelding een datum.

 8. Haren, zorg ervoor dat het niet te perfect zit, dus geen strak ingevlochten haar. Het mooiste is als er ook in de haren wat beweging zit. Dus los haar of een half staartje/vlecht, misschien 1 speltje. Het moet uiteraard ook bij je passen als persoon.

 9. Hier een linkje naar mijn pinterest moodboard als je geen idee hebt of gewoon wat inspiratie nodig hebt.
    

tijdstip

Het tijdstip van de shoot is alles bepalend. Helemaal als de shoot buiten plaats vindt. Voor Life at home shoots boek ik het liefst rond 10 uur. Life Outside shoots boek ik het liefst rond de avond, dit i.v.m. veel mooier licht.

Trouwen

Ik heb een aparte brochure gemaakt met alle informatie omtrent jullie bruiloft en wat mijn rol daarin zou kunnen zijn. Vraag de brochure hier aan.

 

locatie

Ik heb wat standaard locaties in gedachte die vallen binnen de aantal km. Mocht je zelf een hele mooie locatie op het oog hebben dan is dat natuurlijk ook mogelijk, leuk zelfs.
 

aantal personen

Alle life at home of Life outside shoots zijn te boeken tot en met 6 personen. Voor elk extra persoon reken ik €15,00.

Connection

Omdat ik altijd opzoek ben naar echte momenten, liefde en happy moments, zal ik je nooit vragen om in de camera te kijken. De connectie tussen jullie is voor mij het allerbelangrijkste. Tenzij jullie mij er om vragen natuurlijk. Maar over het algemeen verlopen allen soorten sessie op een ontspannen en verhalende manier. Ik ben er natuurlijk wel om jullie te begeleiden en te helpen waar nodig om de sessie zo mooi mogelijk te maken.

Social media

Indien jullie een shoot bij mij boeken, gaan jullie er automatisch mee akkoord dat ik de foto’s online en offline mag gebruiken. Indien jullie dat niet willen? Geen enkel probleem, maar bespreek dit even van te voren met mij.

Het is niet toegestaan de digitale bestanden een andere bewerking of afmeting te geven.

Indien er foto’s geplaatst worden op Social media, zou ik het heel leuk vinden als jullie mijn naam vermelden.