ETIENNE EN VAENICE

Ben je op zoek naar een droombruiloft die je nooit zult vergeten? Overweeg dan eens een Italiaanse meerdaagse bruiloft in Toscane! Beeld je in: glooiende heuvels, eindeloze wijngaarden, en de zon die schijnt op een schilderachtig landhuis. Het is de perfecte setting voor jouw speciale dag!

Een onvergetelijke bruiloft in Toscane.

Een Italiaanse bruiloft in Toscane is niet zomaar een bruiloft - het is een onvergetelijke ervaring die je de rest van je leven zult koesteren. Van het verkennen van charmante middeleeuwse dorpjes tot het genieten van de lokale keuken en wijn, het is een reis die je nooit zult vergeten.

Hoe plan je een bruiloft in Italië?

Maar hoe pak je zo'n meerdaagse bruiloft aan? Het is belangrijk om een ervaren weddingplanner te hebben die de regio goed kent en weet hoe je de beste leveranciers kunt vinden. Denk aan een Italiaanse cateraar die verse, lokale ingrediënten gebruikt, een professionele fotograaf die de prachtige omgeving vastlegt, en een muzikant die zorgt voor de perfecte sfeer.

Een van de hoogtepunten van een Italiaanse bruiloft is het diner onder de sterrenhemel, compleet met lichtjes die de bomen en het landhuis verlichten. En laten we het niet vergeten - de taart! Of je nu kiest voor een traditionele Italiaanse taart of een moderne twist, het zal zeker een smaakvol hoogtepunt van je bruiloft zijn.

Of je nu kiest voor een intieme ceremonie met een handvol gasten of een groots feest met al je vrienden en familie, een Italiaanse meerdaagse bruiloft in Toscane is een unieke en romantische keuze die je nooit zult vergeten. Laat je betoveren door de schoonheid en charme van Toscane en geniet van een onvergetelijke bruiloft! Hieronder zie je hoe Etienne en Vaenice deze droom lieten uitkomen. Alles was tot in de puntjes geregeld.

Vendors

Zo heeft Chapters de gehele branding voor de bruiloft ontworpen. Van het maken van een logo tot het maken en drukken van menukaarten, goodie bags en de uitnodigingen in de vorm van een te gekke hoodie.

Heeft Bodine metz Vaenice prachtig opgemaakt alle dagen. Niks zo fijn als iemand die precies weet wat je wil en dit ook perfect kan.

Kwam de prachtige jurk van Vaenice van Bloomfeld en het prachtige trouwpak van Etienne van Michael en Giso.

Werd de decoratie georganiseerd via the traveling wedding planners maar kwamen de volgende lokale leveranciers ze installeren. Bloemen door flowers living. licht en decoratie door Weddings music & lights en dit allemaal op deze prachtige locatie Borgo stomennano

DAG 2

Vorige
Vorige

Lifestyle fotografie: Maak van jouw fotoshoot een droom die uitkomt.

Volgende
Volgende

NIK & LIZZY