NIK & LIZZY

Hoe creëer je de perfecte sfeer voor je achtertuin bruiloft?

Een achtertuin bruiloft is de perfecte manier om te genieten van het buitenleven en het delen van speciale momenten met vrienden en familie. Als je op zoek bent naar een manier om je bruiloft extra speciaal te maken, overweeg dan een champagne toren en summer chique dresscode.

Allereerst moet je rekening houden met het weer. Een achtertuin bruiloft betekent dat je afhankelijk bent van de elementen. Zorg ervoor dat je een alternatieve locatie hebt als het weer niet meewerkt en overweeg ook de temperatuur. Als het 's avonds afkoelt, kun je bijvoorbeeld fleece dekens of vuurkorven voorzien.

Verder is het belangrijk om te zorgen voor de juiste decoratie en verlichting. Een achtertuin bruiloft biedt vaak veel mogelijkheden voor decoratie, zoals bloemen en verlichting in bomen en struiken. Kies voor decoraties die passen bij je summer chique dresscode en vergeet niet een mooie plek voor de champagne toren.

Bij een romantische achtertuin bruiloft is het ook belangrijk om na te denken over het menu. Lichtere gerechten, zoals salades, vis en gegrilde groenten passen goed bij de zomerse sfeer en houden je gasten comfortabel in de warmte. Zorg ook voor voldoende drinken, inclusief frisse drankjes zoals limonade en ijsthee.

Tot slot is het belangrijk om te genieten van de dag en de speciale momenten met je geliefden. Zorg dat alles goed georganiseerd is en laat de planning over aan een professional, zodat je je volledig kunt concentreren op het vieren van de liefde.

Wat was het concept achter jullie bruiloft en hoe vonden jullie inspiratie?

We wilden dat onze bruiloft intiem, romantisch en ontspannen aanvoelde, met een tijdloze stijl met een moderne twist op een op Europa geïnspireerde tuinbruiloft. We wilden omringd zijn door de natuur en de omgeving van de locatie laten stralen, omdat we omringd waren door de uitgestrekte tuin. Ik vond het idee van champagne toren met onze lievelingschampagne een heel erg leuk idee omdat dat ervoor zorgde dat we direct na de ceremonie een moment hadden met alle gasten. We hebben verder zelf alles geregeld voor onze romantische tuinbruiloft. Het was perfect.

Vorige
Vorige

ETIENNE EN VAENICE

Volgende
Volgende

INTIMATE PORTRAITS